Conga beat

Anmeldelse af Conga beat spillemaskine

Conga beat er en online spilleautomat skabt af producenten Neogames, der står bag flere store slot succeser i de seneste år. Conga beat kan blandt andre spilles på danske casino sider og bringer i al sin enkelhed brugeren til Afrika. Der er dømt afrikansk trommedans og maskebal i den her underholdende og pulserende afrikaner-slot.

Conga beat spillemaskine

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker hver og symbolerne kredser alle om afrikanske temaer. Der er de velkendte bogstavsymboler men ellers er der afrikansk for resten af pengene. Der er forskellige maske-symboler, et bonus symbol med maracas, et scatter symbol med afrikanske stammefigurer og et wild symbol med en afrikansk kvinde, der spiller bongotrommer. Farverne er spraglede og kulørte og fører konstant en henimod den farverige afrikanske kultur.

Indsats

Der er i alt 20 mulige rækker at spille på på Conga beat, og du skal som minimum spille på en række. Den laveste indsats pr række er 10 øre mens den absolut største indsats pr række er 100 kroner. Dit absolutte minimums indskud pr spin er altså på 10 øre mens det absolutte maksimum ligger på hele 2000 kroner (20 rækker gange 100 kroner pr række). En enorm stor forskel på bund og loft, som bør tiltrække alle former for gambler typer. Der er altså noget for enhver smag.

Gevinst og bonus

De lavest betalende symboler er som altid bogstavsymbolerne mens de højest betalende er den blå afrikaner maske. Rammer du 5 blå masker på række får du din række indsats 10.000 gange igen. Der er altså dermed lagt op til at du kan hente helt op til 1.000.000 kroner, eftersom max indsatsen pr række jo netop er 100 kroner.
Der er også en interessant bonus runde, som udløses hvis du rammer tre bonus symboler på række. Bonusspillene vil herefter starte op, og der er gevinst hver gang samt. Scatter symbolet kan også hænde at blive lukrativt da du her også kan ramme millionen. Det sker fordi scatter symbol gevinsten skal ganges med den samlede indsats og ikke kun din række indsats. Da den maksimale samlede indsats er på 2000 kroner og den maksimale multiplikator funktion på scatter gevinsten er på 500 rammer du altså en million kroner i gevinst hvis du rammer 5 scatter symboler på række.

Konklusion

En af de største grunde til at prøve lykken på den afrikanske tromle her er at man slet og ret på et ultra heldigt spin kan hænde at blive millionær. Der er dog også lagt op til at man kan gå forsigtigt til værks og satse minimum indsatsen på 10 øre, hvilket stadigvæk efterlader dig med muligheden for at ramme en gevinst på op til 1000 kroner. Det er forsøget værd at tage turen omkring det afrikanske indslag af en spillemaskine, for der ikke blot penge men også god underholdning at hente. En frisk slot med et godt conga beat.