Arctic Treasure

Arctic Treasure inviterer med på et iskoldt eventyr

Tag med den smukke isdronning på eventyr efter gemte skatte, i et eventyrligt sneunivers.

Denne online spilleautomat har 5 roterende hjul, 3 rækker, 20 gevinstlinjer og symboler fra 10 til es. Derudover indeholder spillet symboler som isbjørne, ulve og sneugler, alt sammen noget, som man kunne forestille sig at rende ind i, i sådan et univers. Når du rammer 3 eller flere ens symboler på en gevinstlinje, er der gevinst.

Arctic Treasure spilleautomat

Du skal minimum satse 0,01 mønt og du kan højest satse 1.000 mønter. Så alle kan være med. Men som med alt andet, hvis du ikke satser stort, kan du ikke vinde stort.

Men spillets stjerne er klart den smukke isdronning. Hun er nemlig spillets wild! Hun kan erstatte alle andre symboler i spillet, på nær scatteren og forøge gevinsten. Rammer du hele 5 isdronninger på en gevinstlinje, udløser det en kæmpe jackpot på 10.000 mønter!

Spillets scatter er eskimoen i kajakken. Lander du på 3, eller flere af disse symboler, udløses der en bonus på 10 Gratis Spins og en tredobling af indsatsen. Hvis du rammer du 2 eller flere eskimoer, så får du helt op til 100 gange din indsats pr. gevinstlinje tilbage.

Sådan vinder du

  • 5 symboler med isdronningen = 10.000 mønter
  • 5 symboler med isbjørnen = 500 mønter
  • 5 symboler med ulven = 200 mønter
  • 5 symboler med sneuglen = 200 mønter

Ram bonusspillet og vind stort

Spillet har en bonusrunde, hvor du har mulighed for at vinde fede gevinster. Bonusrunden aktiveres ved at du får 2 symboler med krystalsten på. De skal dog ramme på hjul 1 og 5, før det er gældende. Hvis du så er så heldig at ramme de 2 krystalsymboler, på de rigtige hjul, bliver du inviteret inden for i isdronningens palads. Her bliver du præsenteret for 6 krystaller. Det er så op til dig at vælge de 3, som du tror indeholder det største beløb. Krystalstenenes indhold, som du selv vælger, får du så tilføjet din saldo. Du skal dog være opmærksom på, at du højest vil kunne forøge din gevinst med 150, i bonusrunden.

Spillets udseende

Arctic Treasure er som navnet antyder, inspireret af Arktis, som er området omkring Nordpolen. Derfor er spillet indhyllet i sne og is og omgivet af klassiske dyr, som man normalt kan finde på disse breddegrader. Hovedrollen spilles af den smukke isdronning, som sidder i sit palads, der er lavet af is. Når symbolerne indgår i en vinderkombination, vækkes de til live og det er rigtig flot lavet og gør spillet endnu mere underholdende og levende.

Konklusion

På med huer og vanter, for nu skal du med på et iskoldt eventyr.

Spillet har 5 roterende hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Symbolerne tæller alt fra 10 til es og symboler som isbjørne, ulve og sneugler. Rammer du 3 eller flere ens symboler, på én gevinstlinje, vinder du!

Spillets hovedrolle er den smukke isdronning og hun er også spillets wild. Hun kan erstatte alle andre symboler, dog ikke scatteren. Med hende har du mulighed for at ramme flere vinderkombinationer og får du hele 5 af hende, på én gevinstlinje, vinder du jackpotten på 10.000 mønter.

Scatteren er eskimoen i kajakken og lander du på 2 eller flere, får du helt op til 100 gange din indsats, pr. gevinstlinje. Rammer du 3 eller flere, udløses der en bonus på 10 Gratis Spins og en tredobling af din indsats.

Spillets bonusrunde, kan du aktivere, ved at få 2 symboler med krystalsten på, på hjul 1 og 5. Bonusrunden foregår i isdronningens palads. Her bliver du præsenteret med 6 krystaller og du skal så forsøge at vælge de 3, der har de største gevinster. Beløbet du vinder, tilføjes efterfølgende din saldo.

Spillets grafik, som er inspireret af Arktis, er rigtig flot lavet. Scenen er sat med is, sne og vilde dyr. Symbolerne bliver levende, når de er en del af en vinderkombination, hvilket gør spillet endnu mere underholdende og sjovt.

Uanset om du vil satse stort eller småt, kan du spillet Arctic Treasure og stadig have gode chancer for gevinst. Men hvis du vil vinde stort, må du satse stort.

Spillet kan anbefales til dig, og kan spilles på danske casino sider.