Archer

Tag på eventyr med Robin Hood i slotspillet Archer

Med online spilleautomaten Archer, bliver du inviteret med på eventyr i den berømte Sherwood skov. Du træder ind i rollen som Robin Hood og skal på lidt af et eventyr. På rejsen møder du alle de personer vi kender fra historien om Robin Hood; Marian, Friar, Tuck, resten af de lystige svende og ikke mindst Nottinghams onde Sherif.

Guldmønter er selvfølgelig spillets omdrejningspunkt og for at vinde rigtige penge, skal du vinde guldmønter.

Archer spillemaskine

Spillet har 5 roterende hjul, men i stedet for de traditionelle gevinstlinjer, har spillet en opbygning som gør at du kan vinde på hele 243 måder! Denne opbygning gør at symboler, til hver en tid, kan besætte mere end 1 plads. Derudover, betyder det ikke noget om du lander på en vinderkombination fra højre til venstre, eller fra venstre til højre, du vinder uanset. Disse funktioner, gør spillet specielt og meget mere interessant end de klassiske, hvor ens gevinster er begrænset til antallet af gevinstlinjer og at vinderkombinationen kommer fra venstre mod højre.

Guldmønterne er spillets wildsymbol. Mønterne kan erstatte alle andre symboler og forøge gevinsten, når den optræder i en vinderkombination. Det eneste symbol wildsymbolet ikke kan erstatte, er spillets scatter. Det er dog ikke let at få fingrene i guldmønterne, da symbolet kun er at finde på hul 2, 3 og 4. Men når du så rammer det, kan du være sikker på at gevinsten er derefter!

Spillets scatter er symbolet med pilene. Rammer du 3, 4, eller 5 af disse, får du ganget din gevinst op med henholdsvis 2, 10 og 50. Du kan også forøge dine vinderchancer med de symboler der har en ramme om sig, der er lavet af pile. En vinderkombination der indeholder symboler med disse rammer, udvider sig og optager de resterende pladser på hjulet, inden for vinderkombinationen, uden at erstatte andre symboler. Herved vinder du ikke bare 1 gang, men 2 gange på 1 enkelt vinderkombination.

Bonusrunden kan du aktivere, ved at få 3 eller flere scattersymboler. Får du det, aktiveres dine 7 Gratis Spins. Denne bonus kan du vinde flere gange, gennem hele spillet.

Visuelle features

Spillet er en videoslot, hvilket betyder at figurerne aktiveres, når de er en del af vinderkombinationen. En af figurerne skyder f.eks. med bue og pil, når han er en del af vinderkombinationen.

Når du vinder så, vælter det med guldmønter ud over hele spillet og der lyder en dejlig klingende lyd af penge!

Grafikken er ganske fin og hele Robin Hood temaet er meget gennemført, inklusiv lyd og musik.

Konklusion

Hop med på retfærdighedens vogn og tag med på eventyr i Sherwood skoven, som Robin Hood. Du tager fra de rige og giver til de fattige, altså dig selv.

Spillet er spækket med mulighed for gevinster, for med sine 5 roterende hjul og vinderkombinationer der tæller fra begge side, er der ikke mindre end 243 måder at vinde på.

Spillets wild er guldmønterne og symbolet kan erstatte alle andre symboler på nær scatteren. Med guldmønterne, kan du ramme flere vinderkombinationer og de forøger også din gevinst. Det kan dog være svært at ramme dem, da de kun findes på hjul 2, 3 og 4, men når du endelig rammer, så er gevinsten også stor. Scatteren er symbolet med de krydsede pile. Rammer du 3, 4, eller 5 af disse, får du ganget din gevinst op med henholdsvis 2, 10 og 50. Rammer du 3 scattere eller flere, aktiverer du bonusrunden, som giver dig 7 Gratis Spins.

Spillets udseende er gennemført og underholdende. Lyden er med til at understøtte temaet og gør at man nærmest kan lugte pengene, når guldmønterne myldre frem på skærmen.

Hvis du kan lide historien om Robin Hood og hele temaet, kan spillet varmt anbefales og spilles på danske casino sider.